Q: What does ang reenlistment code 6h mean?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

If you mean: 6h+7 then 6*5 plus 7 = 37

6 Horse power.

h + 6h = 7h

6h = 72 h = 72/6 h = 12

- 3h - 2h + 6h + 9 = h + 9

6co 2 + 6h 2o ------> c 6h 12o 6 + 6o 2

I think he played a conn 6h

6h 20min to 6h 30min

This is a linear equation with one unknown and can be solved as follows. 6h + 2 = 1.......subtract 2 from both sides 6h = -1............divide both sides by 6 h = -1/6.

It means Two (2) tablet every Four (4) to Six (6) hours.

take two tablets orally (by Mouth) every 4 to 6 hours

6h - 7 = 17... The value of 6h MUST equal 24, since 24 - 7 = 17. Therefore h MUST equal 4, because 6 x 4 = 24.