Q: 20 salitang magkasingkahulugan

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 = 400.

20 of 20 = 20 x 20 = 400 20% of 20 = 0.2 x 20 = 4

"20 more than 20" means that you are adding 20 by 20. Then: 20 + 20 = 40 So 40 is 20 more than 20 because 40 - 20 = 20!

The LCM of 20 and 20 is 20.

20 + + 20 + 20 = 60

A 20 x 20 room will have a perimeter of 20 + 20 + 20 + 20 = 80.

if you want the whole number, multiply 20 by 7. 20+20+20+20+20+20+20=140

There are 20 questions.

There is only one number that equals 20, and that is 20.

About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.About 20 kilometres.

20 x 7 = 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 + 20 = 140 The answer is 140.

About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.About 20 minutes.